Gluten free life

„Soo fară gluten” mormăiam în barbă pe 4 martie..anul ăsta. Scriu anul ăsta şi simt ca şi cum ar fi anul trecut. Sunt 14 zile de atunci..
Nu mâncam paine la fiecare masă dar acum aş mânca. Mi-e dot de textura, de ceva asemănător unei pâinici moi cu coaja crocantă cu care să asortez mâncarea. Am găsit soluţie în făina de seminţe.
N-am voie nici paste şi astea erau preferatele mele.
DAR partea bună este că toate aceste resctricţii m-au învăţat să accesez resurse pe care nu ştiam că le am. Am gătit si gustat lucruri pe care nu o făcusem şi am descoperit multe alternative sănătoase.
Azi am gătit quinoa. Super cereală! F gustoasă. Check it out!

image

Pilaf de quinoa.
1 canā quinoa
2 căni apă
Legume ( ardei roşu, vinete, ceapă, rădăcină de pătrunjel-calite f puţin) – sau ce se găseşte prin frigider dar vînata cred ca face toată treaba
Sare, piper, pătrunjel verde la final
180°, la cuptor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart