Marele om care m-a ales să-l cresc

Abia aşteptam soarele si căldura dar după prima jumătate de zi cu soare deja sper la o temperatură mai mică şi un semi-soare, eventual fără fir de vânt. Da, e greu cu copilul prin căldură. Devine foarte stresant să mergi la cumpărături, sunt agitată dacă îl simt pe Radu în orice fel de disconfort. Şi pe căldură (şi nu numai) copilului meu (şi mie) îi place la umbră, acasă, în colţul lui de joacă.
Oricum nu aveam nici un plan aşa că am luat multe chestii fără de care trăiam bine mersi dar frumoase foc.
Radu  nu vrea întodeauna din maşină direct în căruţ aşa că îl mai port în braţe cateva clipe MINUTE. E băiat mare. Cu mintea prinde uşor dar fundul îţi rupe mâinile. Şi mergeam noi aşa puţin prin căldura, mai mult pe la aer condiţionat, într-o mână cu Radu într-alta cu căruţul şi ce reuşeam să apuc de pe rafturi să trag în coşul căruţului, în căruţ sau cum ţineam eu două puzzeluri de lemn între două degete libere.
Am reuşit cu ajutoare să ajung la case şi apoi acasă.
Eram extenuaţi, Radu vroia sân, nici nu ne spălaserăm pe mâini. Ne întindem în pat şi în timp ce alăptam mă gândeam ce bine m-aş simţi dacă aş plânge un pic, să mai elimin din tensiune.
Aici e vorba despre o mare lecţie, mare ca toate lecţiile lui, pe care mi-a dat-o copilul meu.
Se ridică, face doua giumbuşlucuri prin pat şi scoate două hohote molipsitoare . Scot si eu unul de amuzament, iubire ( hohoţelele lui mă topesc) şi ce mai simţeam. El iar rostogol plus hohote! Am început să râd de-a binelea, un râs adânc ca un plâns. Am râs amândoi ca doi buni prieteni la glumă tare până nu am mai simţit nevoia să plâng. Şi cum m-a învaţat el să râd in loc să plâng, ca să fie bine.

Shopping Cart