Imi place

Imi place sa citesc. Acum citesc mult in paralel. Nu am timp si vreau din toate 🙂 Cum spunea si sora mea de idei, Ana, citesc in acelasi timp dierite tipuri de literatura. Pentru ca am nevoie. De cate putin din fiecare. Putina fantezie de-a lui Safran Foer, umorul sec al lui Exarhu si am nevoie in fiecare dimineata de cateva randuri dintr-o carte de vindecare emotionala, o carte despre relatiile interumane.
Despre acestea din urma am inima sa povestesc acum

Cartile de parentaj si cele de psihologice sunt greu de digerat uneori. Sapa incet si sigur si ai nevoie de ceva fantezie intre capitole. Uneori doar de timp si putin gol.
Raman prinsa in fiecare carte cel putin cateva zile. 

Asta mi se intampla dintodeauna. Intru in magia povestilor scrise. Uneori ma visam in secolul 17 sau calatoream prin lume zile intregi.

 Acum am inceput un drum nou pe care il pavez in fiecare zi. Cu o vorba, cu o idee, cu un rand citit pe fuga. Folosesc cartile ca pe un ghid.

Citesc de ceva vreme “Parintele constient”. Oare cate lucruri am invatat din cartea asta?! Nu am numarat dar sper ca s-au asezat.

 Planteaza semintele unor idei. Lucreaza profund in psihic. 

Revelatia existentei parentajului din eu-l personal. Cata durere. Mi-a prins atat de bine oglindirea aceasta.

Mi-a aratat exemplul perfect de comportament pe care il poti cultiva  fara sa vrei. Din inconstienta. Copilul preia toate ale tale iar ego-ul e doar o cocoasa in plus. 

E un drum greu si de asta am nevoie de cate putin in fiecare zi. Ca sa lucreze si ca sa conteze!

Voi reveni asupra cartii caci este una foarte buna.

Shopping Cart