Warning Acesta nu este un blog de beauty! Repet, acesta nu este un blog de beauty!

Și nici măcar acest post nu este despre machiaj.

Este despre cum să fi gata pentru serviciu în maxim 10 minute ca să ai timp să joci jocul acela cu mulți dinozauri al căror nume le-ai învățat pe de rost.

Sau cum să te pregătești până să se trezească copilul ca să valorifici acele câteva zeci de minute pe care le petreceți împreună dimineața.

Adevarul că mă simt mai bine dacă arăt mai bine. Îmi place să-mi aleg hainele, bijuteriile și să-mi pun amprenta, să se vadă că eu le port pe ele și nu invers.

Machiajul a venit în completare iar rujul a fost tușa de final (în condițiile în care eu nu m-am dat cu ruj în aproape toată viața mea).

Dar de, mamicia te schimbă și face jucăuș!

Tenul meu este unul tipic: uneori arată binișor, alteori mai rău dar mă simt mai sigură pe mine când port un machiaj simplu și eficient care maschează imperfecțiunile, lipsa de timp și de somn 🙂

Dupa doi ani de concediu creștere copil în care mi-am purtat părul în varful capului și am purtat haine în straturi (still in love with that) mi-a luat ceva timp să redescopăr modul cum vreau să apar pe stradă, în lume, la birou.

Am descoperit că nu aveam nevoie de mult ca să fiu bine cu mine și mai ales nu mi-a răpit din prețiosul timp cu puiul meu.

Despre asta am scris aici.

Cuvintele magice pentru o tânără mămică:

Dureaza puțin, este eficient și te face să se simți bine!

Ceea ce este nou sub soare este că am optimizat timpul în care mă machiez și reușesc (uneori primesc și complimente) să fiu gata în mai puțin de 10 minute.

Voi descrie pașii și produsele all in one și rpd pentru că.. ai ghicit! Acesta nu este un blog de beauty!

Pasul 1

Umezesc burețelul (beauty blender) și așez câteva picături de fond de ten Derma blend de la Vichy (cel mai bun de ten din lume la acest preț) pe mâna stângă.

Pasul 2

Iau câte puțin și întind pe toată fața, burețelul își face treaba, îmi iese uniform.

Pasul 3

Îmi periez sprâncenele cu o perie mică pe care ar putea fi foarte bine de la primul meu rimel (se zice mascara, știm cu toții dar..n-aș fi fost autentică) atat e de veche.

Pasul 4

Imi dau cu mascara 😉 de la Dermacol, cică e o firmă. Da, e bun, chiar foarte bun Devil eyelash se numește.

Pasul 5

Deschid trusa de blush + ilumintor (bună invenție) și mă dau pe rotund cu blush și pe drept cu iluminator ( doar pe înaltul pomeților). Paleta este de la Make up Revolution și e super decentă la preț.

Acum dă fast forward și vor ieși maxim- maxim 10 minute!

Poate e un avantaj că îmi port părul absolut natural dar mare parte o face faptul că nu mă vopsesc deci părul meu este sănătos și se asează foarte bine și fără alte produse. Ai putea să încerci asta, dacă vrei!

În caz că nu ai timp să cauți și să încerci produse, pur și simplu întreabă. Dacă ai o colegă sau prietenă pasionată de subiect te va ajuta să faci alegerile bune fără consum de timp și energie.

Să ne vedem cu bine pe stradă, la job sau în vacanță sigure pe noi și arătând grozav!

Shopping Cart