Apar razele reciclării și pe strada noastră

Este luni, afară plouă. Se văd toate mai puțin frumos și e cu atât mai deprimat cu cât aseară am urmărit “România, te iubesc!” Mi se întâmplă să fiu mai tristă lunea din acest motiv. Iubeam această țară, am fost atât de optimistă în ceea ce o privește încât nu mi-a trecut nici o clipă prin minte să o părăsesc definitiv dar astăzi chiar nu mă simt așa. Craterele din asfalt, gunoiul de PESTE TOT, tufele neîngrijite, copacii tăiați, azi le văd pe toate. Colac peste pupăză, am avut treabă în Moreni și oricine a trecut pe acolo în ultimii 20 de ani înțelege ce vreau să spun..

Dar ce să vezi și să nu crezi..

Tocmai azi primesc un mesaj de la primărie că s-au comandat containere selective pentru gunoi și pentru localitatea noastră! Săptămâna viitoare s-ar putea să le și avem și mă simt atât de bucuroasă că îmi vine să promit că mă pozez cu ele!

Uite că răsare soarele și putem reîncepe să salvăm țara asta, salvându-ne pe noi înșine!

Pâna la poze, răscolesc internetul ca să învăț să reciclez corect și să fac o treabă bună până la capăt!

Containerele selective nu vor fi Sigurec ( adică nu vei primi bani la reciclare) dar am găsit articolul foarte util, cu informații despre cum se întâmplă reciclarea și cum un efort minim poate avea un impact uriaș.

https://www.sigurec.ro/ro/reciclez1

Atât pentru început! Voi reveni cu alte detalii despre acest minunat început pentru comunitatea noastrã și detalii utile pentru ca totul să fie floare la ureche.

Fii prieten cu pământul, căci și el e foarte bun cu tine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart