Ilinca, nepoata inimoasă

Dragostea pentru copii nu-mi obosește deloc inimile. Ai putea spune că se simt copleșite, emoționate, leșinate de-a dreptul, simțindu-le cum se înmoaie în piept ca niște bombonele din care se scurge umplutura dulce din miere. Dar dragostea aceasta pentru copii le dă vigoare, ca și cum lichidul acela cald ar fi chiar dragoste iar inimile se hrănesc cu dragoste se știe.

A, da. Eu am mai multe, am uitat să zic. De câte ori apare un copil în viața noastră iar eu simt că-l iubesc, hop-țop mai apare una!

Și astfel eu devin din ce în ce mai iubitoare iar răsplata se întoarce înzecit căci am pieptul plin de inimi, pline iubire.

De exemplu, iau una la întâmplare, inima pentru Ilinca.

E una nouă, tare , de aproape un an îmbătătoare căci eu n-am mai simțit iubire pentru nepoate.

Ah, dacă știam, făceam comandă mai devreme!

Foarte asemănătoare cu iubirea pentru propii copii, se alimentează și ea cu mirosul din pliurile grăsuțe, din umbra genelor pe obraz și din modul cum se lipește de tine. Mai se amestecă bine de tot cu iubirea pentru chipul tatălui ei când era mic și astfel inima doar iubește, se amețește, nici nu mai gândește.

Mă aștept în fiecare zi să-mi arate scheme noi (așa m-a obișnuit) , eu cred că așa se mișca Nadia Comăneci când era bebeluș.

Mă aștept să-mi arate dinții ei de bebeluș, doar taică-su îi are mai lați, vă spun. Dar nu se laudă prea mult, îi zărești când și când.

Chirăitul ei vesel (am auzit că așa sunt fetele) atunci când ne vede ne arată că și are și ea o inimă pentru noi!

Noi, Ilinca te iubim și la tine ne gândim!

Este mesajul nostru pentru Ilinca și pentru ziua de mâine când totul va fi nou pentru ea. ❤️

în fotografie, Ilinca și Radu, ieri, în vie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart