10 lucruri despre care soțul meu crede că se întâmplă doar la noi în casă

Doar la noi în casă se poate așa ceva!

Mormăie soțul meu iar pe fundal se aud sertare și cum alunecă coșurile de depozitare pe rafturi. Știu ce caută: periuțele de dinți. Da, da mărturisesc că de mult caut un loc unde să pun periuțele de dinți ca să nu mai stea pe lângă chiuvete. De ce? Pentru că nu-mi place să le văd acolo. În același timp, am fost practică și am așteptat să găsesc un loc potrivit, la fel de bun ca cel de pe blat. Zi-mi că și tu te-ai gândit la asta!

Noi avem câte o discuție din când în când, ba chiar am și o listă cu lucruri pe care soțul meu le declară ca întâmplându-se doar la noi în casă (eu sunt sigură că nu e așa 😋)

Le-am pus în lista de mai jos, în ordine întămplătoare:

1. Mut mobila prin casă. Aranjez cu pasiune în casa mea (și la serviciu când nu sunt în concediu de creștere copil).

2. Ascund obiectele care nu au rol decorativ: termostatul de la centrală stă în spatele unei rame foto, prizele din pereți pentru televizoare (nu înțeleg de ce avem în fiecare cameră!) stau în spatele unor tablouri sau etajere, periuțele de dinți stau într-un sertar..

3. Periodic îl rog să mai dea niște găuri în pereți să mai agăț diverse chestii. La cât de greu pare să-i fie, aș face-o eu, dar doar cu ciocanul, pur și simplu, nu merge! Am încercat.

4. Nu împerechez șosete!

5. Ne dispar șosete. E un mare mister și pentru mine unde se duc dar nici nu îmi bat capul prea tare.

6. Mă sperii și țip dacă mă ia prin surprindere. Pe el îl enervează că mă sperii (sau că țip, încă nu m-am lămurit).

7. Eu, împreună cu cei doi copii, creăm haos în mașină. Menționez că la fel se întâmplă și când mergem cu toții în mașină.

8. Pretinde că eu cumpăr, uneori, lucruri care nu ne trebuie. Ceea ce NU ESTE ADEVĂRAT!

9. Îmi place să ard lemn de santal și lumănări parfumate. Îmi place mult mirosul dulceag pe care îl lasă în cameră după ce au fost stinse. El pare nemulțumit și deschide larg geamurile, de fiecare dată.

10. Nu știu în orice moment unde exact îmi sunt toate actele, cheile, portofelul.. El știe despre ale lui și eu chiar nu înțeleg cum reușește.

Îi trimit soțului meu draftul de la acest articol, rugându-l să menționeze ceva dacă el consideră. Iată ce îmi trimite:

“Uneori, sunt surprins de schimbări, îmi place să știu dinainte când urmează să se întâmple ceva. Pot spune că am început să mă obișnuiesc cu unele lucruri enumerate mai sus . Rolul de soț și tată te pune de multe ori in dificultate iar eu trebuie să găsesc o modalitate de a-i mulțumi pe toți membrii familiei, chiar dacă asta nu-mi convine de fiecare dată.
Îmi iubesc familia așa cum este ea și nu aș schimba-o cu nimic, niciodată.”

Revin cu acest citat minunat pe care l-am mai folosit și aici.
Shopping Cart