Ultima noapte în burta mamei

Mângâindu-l pe părul lunguț și moale, în seara asta la culcare, păr pe care mâine a decis să și-l taie, realizez că noapte asta, acum cinci ani, a fost ultima lui noapte la mine în burtă. Fiecare noapte de dinainte de ziua noastră de naștere este ultima noapte pe care fiecare dintre noi a petrecut-o în burta mamei lui.

Mâine deja va fi născut, va respira fără ajutorul meu, va căuta sânul, mă va uimi cu mirosul lui, va dormi, va face prima lui baie, își va întâlni tatăl.

Trec cinci ani ca cinci secunde. Nu m-am gândit atunci și nici după aceea că, peste fix cinci ani, îl voi privi cum, după ce a dansat până a obosit, va sta întins pe canapea cu mâinile sub cap (mâini îmbrăcate în gheare de dinozaur făcute de noi doi din fetru) și va asculta Metallica cu sonorul la maxim. În pauza dintre melodii zice cu voce tare:

– Asta e muzică nu altceva!

Am avut sentimentul că mă uit la o fază din viitor. Probabil că tot o să am acest fel de sentimente de aici înainte.

La mulți ani pentru mâine, dragul meu pui mimunat, pasionat, vulcanic, vesel, atent la detalii și la oameni. Te iubesc ❤️

La mulți ani și mie, acum cinci ani încă îmi mangâiam puiul prin propria-mi piele iar peste doar câteva ore, trăiam cea mai frumoasă despărțire din viața mea.

Radu în burta mamei Mama cu Radu în burtă
Radu la 1 an
Radu la 2 ani
Radu la 3 ani
Radu la 4 ani
Shopping Cart