Adevăratul test de compatibilitate

Într-o seară, la duș, mă certam cu soțul meu în gând, derulam discuția avută mai devreme, credeam că am dreptate, mă întrebam el de ce nu vede asta. Păi, nouă nici nu ne plac aceleași filme, ce să mai zic de altceva.. Și atunci mi-a picat fisa: Filmele nu au nicio legătură!

Ați văzut vreodată vreun test de compatibilitate? Sunt testele alea în care, după ce răspunzi la câteva întrebări, afli dacă te potrivești cu partenerul tău. Bun. Mi-am adus aminte de ele (sigur am făcut și eu vreo două, acum ceva ani) și mi-am dat seama, după cinci ani de la căsătorie, că ele nu conțineau nici măcar o singură întrebare care să asigure compatibilitatea cuplului într-o căsnicie. Așa că am rugat 10 femei căsătorite de mai mult de doi ani să scrie fiecare câte un lucru/sau mai multe pe care cred că ar fi fost înțelept să-l discute înainte de a se arunca cu capul înainte 😃 , lucruri care determină gradul de armonie și compatibilitate pe termen lung, lucruri care nu au legătură cu mărunțișuri cum ar fi desertul preferat.

Că tot s-au amânat multe nunți pentru 2021.

He loves me, he loves me not, I love him, I love him not.

Iată ce au răspuns ele:

1. Ai lovit vreodată o femeie? Noi ne știm de copii, practic am crescut împreună. Ce nu ar accepta femeia de azi? Violenta. Din iubire nu ai cum sa lovesti, din iubire nu înșeli… Deși dacă cea din urma s-ar dovedi a fi o situație izolată, cred ca as putea ierta. Bineînțeles, nu îmi dau seama ce ar putea implica asta, poate vorbesc în neștiință de cauza. Gândindu-mă mai bine e posibil ca de-a lungul vremii sa fii întâlnit situații în care oamenii au înșelat și au fost iertați , poate de aici am simțit nevoia sa scriu despre asta.

2. Atunci cand mă vei vedea căzută, abătută, lipsită de orice putere cum mă vei ridica?

3. Dragostea ta va rămâne intensă și după ce vom avea unul sau mai mulți copii?

4. Cât de mult crezi că a iubit-o tatăl tau pe mama ta?

5. Ai suporta să duci greul casei, al familiei dar și să menții binele și bunăstarea din familie dacă eu m-aș îmbolnăvi?

6. Cum erau cinele la voi în familie când erai mic?

7. De câte ori crezi că e normal să facem sex pe săptămână?

8. Ce adori la mine acum și crezi că se va menține si după ce vom avea copii?

9. L-aș întreba dacă ar fi dispus să mă ajute la treburile casnice atunci când suntem liberi amândoi.

10. Observ că te înfurii repede. Vrei să mergem la psiholog?

11. Dacă nu ne vom descurca atât de bine în educația și dezvoltarea copiilor noștri, ai accepta un ajutor din partea unui specialist sau să ne documentăm citind cum să îmbunătățim treaba asta?

12. Dacă ar avea fetițe , ce rețineri sau dacă ar avea, în a se implica în creșterea lor? (mai exact dacă ar participa la băiță, daca ar ajuta atunci când merg la toaletă.)

13. După ce ne căsătorim, putem discuta deschis unul cu altul sau, ca și acum, vei evita cu desăvârșire discuțiile serioase?

14. Ar fi trebuit să-l întreb dacă este bine emoțional, dacă a fost terorizat de părinți

15. De ce ești atât de furios?

16. Te-ai întrebat vreodată cine ești cu adevărat?

17. Nimic, nu poți să întrebi nimic, it’s all done by living and loving.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart