23/365

62 de kg. Sunt la doar câteva kilograme de greutatea pe care o aveam înainte să rămân însărcinată. Nici nu știu dacă mai vreau la 58 vreodată. Poate de dragul unei perechi de boyfriend jeans mărimea 34.

fără regrete

Am observat astăzi, pe la prânz, primele frunze abia răsărite, crude ale ghioceilor de grădină. Odată ce ai observat asta, nu mai poți să dai înapoi. Semnele vor continua să apară.

Radu. Astăzi a vrut la bunici de dimineața iar eu m-am dus să-l iau să lucrăm la matematică. E weekend, azi nu fac nimic! Uitasem că e weekend în tot sentimentul meu de nesiguranță că poate ar fi fost mai bine să intre la ore. Astăzi a mâncat un biscuite la 11:45 și n-am încercat să-l opresc. Azi s-a ridicat de la prânz după supă și nu i-am dat să mănânce nimic până la 16. Astăzi ne-am uitat la o lansare NASA și la aterizarea Apollo 11 pe Lună. Azi i-am șuierat printre dinți să facă liniștite pentru că Ileana dormea în spate. Azi mi-am cerut scuze. Azi a stat tolănit pe mine multe minute iar eu i-am pieptănat părul cu degetele.

Ileana. Astăzi a vrut doar cașcaval la micul dejun. Astăzi am dansat pe o baladă country. Azi a vrut să bage mâinile în noroi. Astăzi a plâns și eu am fost acolo. Astăzi s-a dat în leagăn și a aruncat cu bulgări mici de zăpadă.

Astăzi am fost contrariată, astăzi am încercat să notez din timpul zilei pentru că scrisul cu creierii terci – e terci, astăzi am stat pe telefon cu copiii lângă mine și le-am spus că fac ceva ce-mi place – le-am citit ce a ieșit-, astăzi am plâns când mi-am dat seama că am ratat programarea la pedichiură.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart