28/365

Încă de când am aruncat în geantă încărcătorul, căștile și cartea mi-am dat seama că am prea multe așteptări de la un singur somn, un singur drum cu mașina, un singur copil. Dacă aș putea scrie dimineața când totul în minte mea e atât de proaspăt, de nou, totul mă impresionează și toate ideile se cer transcrise pentru eternitate, de parcă ar știi că până seara nu vor supraviețui nici jumătate..

Astea-s cărțule copiilor din mașină.

Am primit o îmbrățișare astăzi. Ileana a fost cu ideea. O imbrățișare la care te poți întoarce cu gândul când îți e greu. E atât de iubitoare, relaxată dar și impetuoasă și hotărâtă. Nu-mi place ce insinuează acest dar, ca și cum aș împărți trăsăturile ei în calități și defecte dar eu știu mai bine de atât..

Azi Radu nu a avut grădiniță online dar a avut câteva fișe de lucru. Câteodată totul merge așa de bine, a lucrat cu atenție, continuu și eu încerc să mă gândesc ce a fost diferit pentru el astăzi față de ieri când nici nu a vrut să audă. În septembrie începe clasa zero, în septembrie este și ziua lui, va fi cel mai mic din clasă. Încă e în gândirea magică cam până pe la șase ani dar eu am încredere în el și așteptări decente PENTRU CĂ FAC LA TERAPIE.

La prânz

Mi-a luat mult timp să mă gândesc ce să gătesc pentru prânz iar când, în sfârșit, am găsit ceva n-am mai avut timp pentru că am vorbit la telefon. Așa că am făcut o excepție. Alex s-a oferit să mă plimbe cu mașina astăzi iar eu n-am refuzat, ba chiar m-am relaxat.

Când am verificat pentru prima dată cât timp petrec online, am avut un șoc. Nu-mi venea să cred că petrec atât de mult timp pe Facebook, uneori și câte trei ore și nu înțelegeam de unde am eu trei ore să petrec pe retele de socializare? Mi-am dat seama că se adunau aceste ore cu cele câteva minute pe care le petreceam din când în când și că e capcană de care nu eram conștientă. Așa că am încercat să controlez mai bine acest timp iar de când scriu zilnic timpul pe aplicații de productivitate și finanțe a crescut față de timpul pe rețele de socializare. Nu știu Netflix la ce categorie intră.

Shopping Cart