70

  • Am citit astăzi textul de ieri și am realizat că am sărit cuvinte întregi. Nu pot să-mi dau seama cum nu am văzut asta când l-am recitit de cel puțin două ori aseară; în altă zi am scris n în loc de m înainte de p. Pot să dau vina pe oboseală sau pe motivația mea că încă am timp acum în condițiile în care în câteva luni mă întorc la job. Nu știu. Se pare că nu știu nici care e limita.
  • Voi ați văzut câte views au unele filmulețe pe YouTube? Da, da acelea stupide cu piese Lego, de exemplu, în care piesele sunt mutate de colo colo cu mâna, acelea cu descriere într-o limbă necunoscută? Milioane de vizualizări înseamnă milioane de copii nesupravegheați care stau pe YouTube pentru că niciun adult sănătos la cap nu și-ar lăsa copilul să piardă vremea cu așa ceva. Note to self: Îmi trebuie un control mai bun al conținutului și abonament la Premium.
  • Tot R a făcut azi febră. L-am îngrijit cu ceai, vitamine, Belladonna și frecții iar pe soră-sa am ferit-o cât am putut mai bine.
  • Încep să mă simt ca și cum nu aș fi făcut lucuri pentru mine de mult. Nu am început nicio carte, nu am mai intrat pe Netflix de 2 săptămâni iar azi am ieșit din casă doar pentru un drum dus întors de 10 minute cu mașina. Acum boala asta iar rutina de întreținerea a casei începe să se simtă ca un nisip mișcător.
aluat pentru tăiței
o supă tocmai bună într-o răceală
Spanakopita
Am refăcut stocul de turmeric și pun în absolut orice gătesc.
Un colet care se laudă cu viețile-i anterioare
Shopping Cart