82

Îmi este somn și îmi este somn de câteva zile dar tot amân, tot nu am timp și la ce să renunți când n-ai timp? După amiaza se petrece timpul special cu copilul mare, seara aș citi ceva, învăța ceva, m-aș uita și eu la un episod întreg din Firefly Lane, cu siguranță scriu câte ceva.. La cursul din weekendul trecut psihologul ne-a spus că dacă avem vreodată de ales între o masă și somn, să alegem somnul pentru că nimic nu ne degradează neurologic mai mult decât lipsa de somn. Cu asta în minte 😃 în timpul somnului de prânz al Ilenei, în loc să dorm, m-am gândit că ar fi bine să citesc ceva. Aveam poftă de o lectură ușoară dar cum Dansul furiei a fost tot ce-am găsit necitit încă la noi în casă, m-am apucat, n-am avut ce să fac. Nu că nu aș mai fi încă furioasă sau că am învățat deja totul despre toate dar cărțile în genul ăsta se citesc încet, pe bucăți, trebuie să le dai timp să se așeze. Am crezut că voi citit măcar un capitol iar ceea ce n-am știut este că mă voi opri chiar după prima jumătate de pagină, locul unde pentru mine s-a deschis o ușă. Și eu nu pot să lasa lucrurile așa pentru că sunt o exploratoare.. 🙄

Dacă aș fi păstrat o monedă pentru toate dățile în care am spus chestia asta, într-o formă sau alta, despre mine acum aș fi bogată. În viața mea, mie îmi place să mențin relații, îmi place să le îngrijesc, să le pansez, să le dau valoare fiind sinceră și deschisă, îmi fac timp să sun, să scriu, să salut, să întreb. Bun. N-ai zice că e ceva în neregulă cu asta, decââât, că e biine să te întrebi în legătură cu toate lucrurile astea fără de care nu poți trăi. De multe ori tratăm dependențele pozitive ca pe niște calități, sunt acceptate social și lăudate dar ideea e că tot stau între tine și adevăratul tu, exact ca și celelalte. Deocamdată, n-am dat pagina.

Cu toate ființele minunate din jurul meu, am apreciat foarte mult, totuși, bucata din zi în care m-am holbat la un ecran, în liniște, fără întrerupere și cu subtitrare.

Chiar înainte să mă așez confortabil
Cerul este albastru.
Shopping Cart