107

Nu am putut să mă ridic imediat de lângă Ileana pentru că mânuțele ei se mișcau ușor și am putut să-mi dau seama că se afla într-o fază de somn non REM (Rapid Eye Movement). În non REM ochii sunt inerți iar restul corpului activ și este o fază cu somn superficial. Asta am învățat chiar astăzi la cel de-al doilea modul din cursul de educator parental. Opt ore de discuții cu doctor psihiatru Oana Niculae. Atașament primar, viață instinctuală, emoții, instinct de supraviețuire, control sfincterian (enurezis, encoprezis), somn iar mâine intrăm în tulburări de alimentație și ticuri.

Alex m-a sărutat imediat cum a ieși de la duș și a fost primul care a aflat ce am făcut la curs.

Ileana s-a bucurat mult să mă vadă după atât de multe ore și să guste din sânii plini de tot laptele pe care l-ar fi băut azi dacă eram împreună.

Radu a insistat foarte mult azi să meargă în vecini la priveghi. A aprins o lumânare, a pus flori în apă, a vrut să îl ridic mai sus, să vadă mai bine, a vrut să știe de ce nu plânge nimeni, a vrut să știe de ce e pe masă și ce e cu steagurile acelea negre în poartă, a vrut sa știe cum vine moartea. Nu e nimic impresionant, a spus la plecare.

în pauză
În rest, cum ne știți

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart