113

Am observat astăzi că am depăsit numărul de views pe anul trecut. 11.800. Nu știu care e destinația dar călătoria îmi place, până acum. Uneori mi-e foarte somn și stau bine să chibzuiesc dacă să mă ridic să scriu sau nu. Testul la care mă supun mereu este: Care este motivul pentru care vrei să faci asta? Daca răspunsul este că acesta este lucrul pe care îl fac pentru mine zilnic, sau că îmi aduce bucurie, că mă eliberează, că asta îmi doresc mai mult atunci m-am ridicat pentru că astea sunt lucruri pentru care merită să te ridici din pat. Tot azi am aflat că Facebook nu mai indexează butonul de Like ci mai degrabă reacțiile. Asta înseamnă că algoritmul inregistrează ca interesant și menține link-urile la care s-a reacționat și nu pe cele la care s-a dat like. Pe Instagram nu mai postez pentru că mă limitează deseori cu textul tău e prea lung.

Radu a venit acasă de la bunici și după vreo două ore mi-a venit în minte că face numai prostii. M-am oprit brusc pentru că mi-a sunat alarma. Eu știu că astea sunt cuvinte moștenite și nu le dau niciodată drumul. Nimeni nu e doar într-un fel și nu face doar un singur lucru. În mod cert era o exagerare iar mie astfel de etichete puse de timpuriu mi-au făcut rău mare parte din viață. Mi-am luat puțin timp să mă gândesc ce m-a făcut să simt că e prea mult pentru mine: răzuise, într-adevăr, o lumânare pe masa din sufragerie, a dat din greșeală draperia (cu galerie cu tot) jos și a dat foc la lemnul de santal fără să mă anunțe dar fusese simpatic și amuzant de mai multe ori de atât. Sau pur și simplu, fusese el. De fapt, m-am trezit destul de prost azi de dimineața, cu dureri de articulații și am avut o toleranță scăzută la orice. Am realizat încă o dată că e despre mine și m-am gândit cât de ușor ar fi fost să-l rănesc fără temei.

Am gătit, în sfârșit, năut. De câte ori rămâneam în pană de idei îmi propuneam să folosesc o pungă de năut pe care o aveam de săptămâni bune. L-am gătit după o rețetă veche de la Mazilique pe care am primit-o pe mail de la o fată căruia îi place să gătească la fel de mult ca și mie. Mda..

Dacă scoți brânza, e de post.
Shopping Cart