144

Doamne, ce bine e cu un strop de soare și un petic de iarbă! N-aș mai fi intrat în casă azi. Am petrecut dimineața afară, exact așa cum îmi place dar nu apuc întodeauna. De ce oare?

La prânza am mâncat ce mai aveam prin frigider iar mâine facem aprovizionare serioasă. E greu să păstrezi obiceiuri bune dacă nu ai variante proaspete sau gustări sănătoase. Azi a fost cu biscuiți fără zahăr (dar n-aș încuraja consumul zilnic) și înghețată făcută de noi (ca să poată fi consumată zilnic).

Am terminat cartea azi și am rămas cu sufletul și mintea înmuiate puțin în realitatea ei cam toată ziua. Așa că am ajuns să mă întreb multe, inclusiv, din toate regulile astea pe care le avem, care ar fi cel mai important lucru pe care aș vrea să-l transmit mai departe copiilor. Azi a ieșit relaxarea cu care ar putea să-și trăiască viața dar cred că aș pune oricare dintre valorile mele.

Cartea asta (O chestiune de viață și de moarte) este despre o relatie superbă între doi oameni și, uitându-mă la trandafirii primiți ieri, mi-a trecut prin minte că iubitul meu a fost creativ și spontan gândindu-se la o surpriză. Iar creativ și spontan în legătură cu celălalt poți să fii doar dacă în relație ești fericit. M-a bucurat mult gândul ăsta.

Copiii meu dau dovadă de umor
Shopping Cart