150

Am avut o dimineață lungă cu mai multă cafea și un joc prelungit de alergate cocoțate cu Radu. Vara aproape că nu reușim să jucăm jocuri de masă, observ. Uitând că nu scriu pe un blog de cooking, am făcut eu sosul pentru pizza și am congelat fructele pentru înghețată în două moduri: feliate în pungi (se pot consuma imediat ce au fost blenduite) și, așa cum facem de obicei, congelată în forme. 😃

La prânz, ne-am unit într-un trib mic și mi-am amintit cât de greu mi-a fost și mie să iau decizii în ultimele luni de sarcină. De fapt, pe unele le luam imediat și eram foarte sigură de ele dar altele păreau că sunt doar munți de grijă în fața cărora mă blocam. E doar o perioadă.

După amiază am plecat la ai mei unde R a găsit un casetofon cu caseta și CD funcțional. Avea o caseta cu ceva R&B și Backstreetboys pe ea, copiii au dansat de au rupt. Mi se pare ireal când spun că acum 24 de ani ascultam pe el primul meu CD cu Britney Spears. Colac peste pupăză, prietena mea încă de la grădiniță, îmi trimite niște poze cu noi două de acum mulți ani. Mi s-a făcut foarte dor de ea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart