Căruțul cu cărți

Uitându-mă în arhiva blogului observ că sunt prea puține articole în rubrica Căruțul cu cărți. Din fericire, sunt mult mai multe cărți minunate pe care pe le avem și le citim.

Astăzi povestesc despre noua noastră descoperire: Pas cu Pas spre adâncimi, de Charlotte Guillain și Yuval Zommer. Această carte face parte dintr-o serie care presimt că se va întregi foarte curând și pe rafturile noastre. Cartea face o incursiune în interiorul pământului pentru explorarea tuturor straturilor, până tocmai la nucleu. Informația este prezentată cu text pentru fiecare strat iar ilustrațiile sunt foarte detaliat realizate. Desigur, sunt multe enciclopedii și cărți din care poți obține aceste informații dar aceasta carte are ceva special: Se desfășoară pe măsură ce o parcurgi. Astfel, trecând prin fiecare strat mai poți deschide o pagină iar, la final, poți vedea concret lunga călătorie pe care ai parcurs-o. Din punct de vedere al vârstei este un mare plus pentru copiii care încă se află în gândirea magică (cam până pe la șase ani) pentru că e o exemplificare concretă, chiar dacă se face la o scară foarte mică, a ceea ce ar presupune la modul real o asemenea explorare.

Vă las mai jos imagini ca să vedeți și voi despre ce vorbim.

Nu vă speriați! Cartea se poate citi f bine și fără să fie desfășurată total, pe canapea sau chiar în mașină.

Un alt lucru care îmi aduce bucurie este că descoperim și alte locuri unde putem găsi cărți alese cu grijă. De curând, am descoperit-o pe Andreea de la Tărâmul Vrăjit și am îndrăgit-o imediat. Sunt sigură că asta are și ceva legătură cu cărțile ei!

În pachet, am găsit surprize plăcute pentru copii: foi de colorat și de pictat, culori și mesaje frumoase!

Prețul cărții a fost 68 de lei cu ridicare personală dar se poate și prin curier sau poștă.

Shopping Cart