Cum voi participa anul acesta virtual la Transmaraton -cursa mea de suflet- și cum poți să o faci și tu!

Transmaraton este o cursă de alergare ce are loc pe Transfăgărășan și este organizată de Andrei Roșu. El s-a făcut cunoscut alergând, participând la tot felul de provocări sportive, organizând curse și promovând sportul și un mod de viață cât mai sănătos.

Transmaraton e cea mai frumoasă cursă de alergare la care eu, personal, am participat. Este foarte posibil ca acest lucru să aibă legătură cu faptul că are loc pe cea mai frumoasă șosea din lume!

Cine mă cunoaște, știe cât de mult îmi place să alerg! Ca să explic și mai bine scopul acestui articol spun și despre faptul că m-am născut și am crescut într-un sat înconjurat de pădure, sunt mamă de fată și mamă de băiat deci mă interesează ce se întâmplă în lume și după ce eu nu voi mai fi pe planetă dar mă interesează și calitatea vieții mele până la momentul când mă voi întoarce în natură sub altă formă. Așa că mi se pare absolut firesc să susțin ceea ce cred prin fapte.

Una dintre părțile cele mai frumoase ale acestei curse este că îți poți alege o cauză din două pentru care să alergi și să strângi fonduri: Hospice Casa speranței și Pădurea copiilor. Deci nu alergi doar că-ți place, că îți face bine, că te face fericit ci poți trece la motive și faptul că alergi pentru o cauză importantă și pentru alții! Contribui și tu la efortul unor oamenii de a schimba lucrurile în mai bine.

În cei șapte ani de când alerg am participat de două ori la Transmaraton, în condițiile în care am fost însărcinată de două ori în această perioadă. Prima dată (click pe cuvinte pentru trimiterea la articol) am alergat la cursa de 10k iar a doua oară am alergat cursa de 21k (aici nu am scris nimic – nu cred că am apucat- dar pun o poză 🙂). De fiecare dată am alergat pentru Pădurea copiilor din motivele de la paragraful doi iar anul acesta, că aici voiam să ajung, voi participa din nou la cursa de 10k varianta virtuală. Se suprapune cu un eveniment foarte important pentru noi, despre care voi scrie în curând, așa că am fost foarte fericită că pot participa de acasă.

Cum se procedează: Te înscrii pe site-ul runningheroes.com alergi în intervalul stabilit (11.09-19.09!) suma kilometrilor de la cursa la care te-ai înregistrat iar banii de pe înscriere se duc direct la Pădurea Copiilor.

În șapte zile cred că voi reuși să acumulez zece kilometri și să onorez cauza la care m-am înscris. Dacă locuiești în apropiere eu te fac partenerul meu de alergare și ne putem unii forțele la bine. Ce zici?

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii. Dar dacă nu simți că e momentul tău acesta dar vrei să susții o cauză bună și să ajuți la reîmpădurire poți dona oricând pe site-ul Pădurea copiilor.

Pe traseu
La finish
La start
Shopping Cart