Știți ce n-am întâlnit incă: un tată terminat de emoții că începe copilul școala

Nu zic că tații sunt acei oameni fără inimă incapabili să simtă tensiunea unei clipe. Nu vreau să zic că nu au sensibillitatea să observe emoția din niște ochi, că sunt acei oameni cu pieptul gol și fără cuvintele potrivite la ei. Nuu. Departe de mine acest gând! Spun doar că nu am întâlnit până acum un tată terminat de emoție că începe copilul grădinița sau școala!

Decât dacă ar exista un grup de tați, despre care noi nu știm nimic, unde aceștia își împărtășesc cele mai adânci trăiri legate de acomodarea la creșă a celui mic. 🙄

În lumea reală adevărul este că nu prea au loc să facă asta de noi!

Diferența în modul în care ne exprimăm emoțiile este biologică între femei și bărbați iar în loc să o ajustăm noi o accentuăm pur și simplu.. trăind prea intens. Noi femeile vreau să zic. Cumva facem asta de la nașterea copiilor noștri și dacă nu există un strop de conștientizare tatăl va deveni partea aia conflictuală dintr-un triunghi emoțional.

Să nu lăsăm familiile noastre să se transforme în așa ceva!

Povestea noastră a început ca un basm modern cu A fost odată o mamă suprafuncțională și un tată subfuncțional.. Daar povestea noastră nu a continuat așa pentru că ne-am dat seama de asta. Așa că am început să ne împărțim mai înțelept atribuțiile iar tatălui i-a revenit minunatul ritual, atât de apreciat de băiat, de a-l duce și a-l aduce de la școală! Da, asta a creat o legătură specială între ei de care și eu m-am bucurat și da, am fost condamnată pe față de o mămică la grădi (că m-am mai dus și eu din an în paște) lucru care doar m-a amuzat că eu știam cât bine ne face acest obicei și cât întărește relațiile dintre noi.

Ce vreau să spun pe scurt?

1. Că avem tendința și capacitatea să trăim noi totul cât și pentru ceilalți. Că dacă ar avea puțin spațiu (unii au nevoie de fff mult spațiu, mai mult decât am concepe noi că ar fi posibil) sunt sigură că și tații și-ar aminti de primele lor zile de școală.

2. Creați un ritual tată-copil în familiile voastre! Oferiți-vă acest cadou.

Shopping Cart