265 Sezonul ceaiului, șosetelor de lână și al jucăriilor alandala

Astăzi mi-a fost frig. A trebuit să îmi ridic brățara de picior, cumpărată la începutul verii din Vamă, ca să îmi pun pentru prima dată șosete din lână. Copilul mare a acceptat geaca, copilului mic ii curge nasul și, de parcă am mai fi avut nevoie și de alte dovezi că n-am exagerat cu șosetele, Alex a purtat pantaloni lungi.

Ca să evităm vântul rece am stat mult în casă ceea de înseamnă că copiii au mutat 95% din lucruri. Am salvat pereții și pozele. Mi-am amintit brusc că a menține ordine e o iluzie de vară, când petrecem 95% din timp afară așa că am reașezat doar pe unde nu ajungeau ei. Mi-e greu să mă gândesc că urmează și mai mult frig și mai mult stat în casă și mi-am notat să mai caut niște idei de jocuri de masă sau de casă. Anul trecut am jucat Cursa dinozaurilor, am citit mult, am făcut puzzle și am creat trasee lipind bandă adezivă pe parchet.

La prima rază de soare dar mai mult când am început să ne dăm seama că energia lor tot nu se consumă i-am scos afară încercând să facem o vizită la Palatul Micul Trianon de la Florești. Am ajuns în parc pentru că nu există acces în curtea “epavei” 🤦🏻‍♀️ cum a numit-o Radu și s-au alergat și ne-au alergat. Cu toată mișcarea tot am simțit frigul. Pun multe poze și merg la somn. Pentru voi cum a fost azi?

Micul Trianon
Shopping Cart