Așa și așa

ziua 294

M-am judecat aspru azi că n-am citit mai mult Siegel și am făcut, în schimb, curat. După perioade lungi în care am prioritizat mai bine, azi m-am simțit ca și cum aș fi avut o cădere după câteva luni abstinență. Oare există AA meetings și pentru noi?

-Bună, eu sunt Andreea și am făcut, din nou, curat!

Mâine voi putea fi din nou creativă, relaxată și cu chef de joacă. La amiază am stat cu copiii în curte și am adunat nuci și frunze deși noi nu avem nici copaci și nici nuc. În fiecare toamnă le primim peste gard de la vecinii noștri. Cele mai mari și gustoase nuci pe care le-am văzut vreodată. Am stat atât de mult să ne bucurăm de razele de soare încât am întârziat cu cina, o cină care nu le-a plăcut copiilor dar care nu ne-a lăsat cu burțile goale.

Trag singură concluzia că nu prea am fost mulțumită azi deși e a zecea zi în care îmi spun în fața oglinzii că e cea mai bună viață a mea. Mâine reiau tot ce mi-am propus pentru luna asta și am amânat din cauza internării copiilor și poate fac un sens din ea. Deși se vede cu ochiul liber că sensul ei e să golească copacii de frunze în cel mai frumos mod posibil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart