Miniatura mea japoneză,

astăzi a fost ziua ta. Așa cum a fost și atunci când te-ai născut, ziua asta a venit cu o mare ușurare. N-am înțeles de ce nu ai vrut să auzi din nou povestea și m-ai întrerupt. Mie-mi place tare mult să îți povestesc cât de frumos m-am pregătit pentru tine și cu câtă bucuriedupădurere ne-am întâlnit.

Dar ai acceptat cântecelul meu șoptit de la mulți ani, cel din vârful patului, unde ne-am trezit pentru a nu știu câta oară ochi în ochi. Ai acceptat pupicii dar nu și sosetele, chiloții, colanții sau bluza și, din acest punct de vedere, a fost o zi ca oricare alta.

Ai râs și astăzi dacă o glumă ți s-a părut bună. Te-ai enervat si astăzi dacă cineva te-a împins. Ai alergat și cântat de suficiente ori și astăzi în jurul canapelei.

Știi ce la mă gândesc când te aud? Zic: Doamne, ce bine! Pentru că ai tu ceva al tău care mie-mi place și-mi oferă ușurarea accea pe care o simți când dai de altul mai vesel ca tine.

Iți mulțumesc pentru toată pisiceala, trandrețea și iubirea pe care ai adus-o în inimile noastre. Ba chiar și pentru toate pretențiile. Îți mulțumesc că ai venit atât de superbă și feminină. Atât de curajoasă și perspicace. Atât de prezentă și conectată.

Te admir. Te ador.

Mami.

Shopping Cart