#7

Cifra mea frumoasă, chiar norocoasă. Cu luna plină în Rac, numai bună de dansat în cerc și de conectat, exact așa cum am și făcut. 

Dacă m-ai fi întrebat în trecut (anul trecut😁) aș fi zis că un cerc de luna plină trebuie să fie așa și pe dincolo dar azi nu. Azi am fost recunoscătoare pentru un simbol, deși n-am participat la un cerc, am stat într-un cerc cu ocazia acestei lune pline în zodia mea care mi-a pus o oglindă enormă în față și m-a provocat să îmi respectul cuvântul pe anul acesta: responsabilitate.

*
Habar nu am să îmi pun o intenție așa că căutat cum se face acest lucru. 

Inspiri și spui: Rog Universul să aleagă intenția potrivită pentru mine acum.

Expiri și spui: Mă eliberez de toate tiparele/preconcepțiile.

Am făcut asta de câteva ori, în locul meu din casă, iar a treia oară când spuneam cu stângăcie mantra abia învățată pe ușă a intrat soțul meu. Nu ar fi nimic ciudat că e și casa lui doar că el nu intră neinvitat în spațiul meu (aproape) niciodată. Da, îmi respectă intimitatea și el știe că eu acolo meditez, fac yoga, scriu. Dar cel mai mult și mai mult evită mirosul de Palo Santo. 

Așa că nu am avut ce face, a trebuit să primesc acest mesaj de la Univers, pe care eu l-am cerut și care îmi spune: ai deja.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart