Vești bune, promit!

Când am deschis laptopul de dimineață primul lucru care mi-a apărut în feed a fost ceva nesperat de bun. Chiar că este ziua iubirii, mi-am spus 🙂

Prima veste bună este că psihoterapeutul Gáspár György a creat un curs gratuit pentru cupluri. Prin 2021 am avut ocazia să îl întreb personal pe Gáspár (în calitate de mentor în Masterul de Parenting) cam când ar avea disponibilitate pentru a face noi programări iar răspunsul lui a fost că mai poate primi clienți noi abia în 2023. Eu cred că este un curs înregistrat dar tot merită să -l urmați din intimitatea casei voastre, acolo unde e întâmplă totul și unde este mai mare nevoia să aplicăm lecțiile din curs.

Click pe imagine pentru a fi direcționați către site-ul Paginii de Psihologie.👇🏻

A doua veste bună este că voi participa și anul acesta la programul Fundației Zurlii, “Adoptă o mamă”. Acesta este program dedicat mamelor care nu își permit să achite ore de consiliere sau terapie și ar avea nevoie “ca de aer”. Înscriindu-te în acest program vei beneficia de ore de consiliere gratuite, oferite de consilieri și psihoterapeuți.

Iar dacă nu ești tu cel/cea care are nevoie, te invit să dai mai departe: click pe imagine👇🏻

Cu ♥️, Andreea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart