Zilele Psy #1 cu tema “Alături de copilul tău școlar”

Noi suntem Ionela și Andreea, două mame care doresc să aducă conștientizare în rândul părinților și al profesorilor prin misunea de informare, educare și susținere despre ce anume au nevoie copiii, din partea noastră, pentru a face față stresului școlar.
Suntem părinți și profesioniști conștienți că stresul școlar poate afecta copiii în diferite moduri. Ei pot resimți presiunea de a obține note înalte, de a face față volumului mare de materie sau de a se încadra în așteptările noastre și ale profesorilor. Acest factor de stres poate duce la anxietate, lipsă de încredere în sine, dificultăți în concentrare și performanțe scăzute la școală. Uneori, copiii pot simți și presiunea de a se compara cu alți colegi sau de a îndeplini standarde nerealiste, ceea ce poate afecta negativ starea lor emoțională și sănătatea mentală. Este important să le oferim sprijin și încurajare copiilor noștri și să le creăm un mediu în care să se simtă acceptați și încurajați să își îndeplinească potențialul fără a se simți copleșiți de stresul academic.
Scopul nostru este de a oferi părinților și profesorilor informații despre aceste efecte și de a-i ajuta să înțeleagă cele mai potrivite moduri în care își pot ajuta copilul să rămână sănătos emoțional în timp ce urmează chemarea naturală a creierului pentru învățare, vorbindu-le astfel și de dezvoltarea psiho-emoțională și cognitivă a copiilor.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐧𝐨𝐢:
Ionela Stoica – psiholog clinician, psihoterapeut integrativ în formare, educator prenatal certificat Lamaze, fondator al Asociației de Educație Pre & Postnatală România.
Andreea Răduță– consilier parental (acreditat AMPP) cu abordare parenting conștient, consilier dezvoltare personală, contributor Pagina de Psihologie din 2022, instructor de yoga.

𝐈𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢:
Gabriela Maalouf – psiholog , consilier școlar, este primul practician NLP din Romania care s-aspecializat în programare neurolingvistică pentru copii și părinți, în Marea Britanie.
Diana Lupu – psiholog, psihoterapeut de familie, ghid al relațiilor de cuplu în terapie IMAGO, însoțitor al adolescenților și trainer, contributor Pagina de Psihologie.

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞:
𝐃𝐚𝐭𝐚: 18 mai 2024
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞: Craft&Light Studio, strada George Coșbuc, nr. 1, Poiești
𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚̆:10:30-15:00
𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬: locuri limitate (locul se rezervă prin achitarea biletului)
𝐂𝐨𝐬𝐭 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭: 120 de Ron
𝐈̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐚𝐢𝐜𝐢: https://docs.google.com/…/1C51CzKVBVS7omUos…/edit…

✨ Un eveniment realizat în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Prahova. Completând formularul de înscriere cadrele didactice beneficiază de o diplomă de echivalare a creditelor profesionale.

𝐒𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢: Ploieștiul în culori, Craft & Light
𝐏𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢: Casa Corpului Didactic Prahova, Pagina de Psihologie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart