Cine sunt

Bună, eu sunt Andreea

Am 35 de ani, sunt mamă de fată și mamă de băiat, educator parental și consilier acreditat ANC. Sunt pasionată de dezvoltare personală și relații, pentru că în relații creștem și doar în relații ne vindecăm, și cred cu tărie că ne putem defini calitatea vieții prin deciziile pe care le luăm.

Am descoperit despre mine că sunt însetată de învățare și autocunoaștere și cred ca informația este putere. Astfel, de mai bine de șase ani studiez și mă specializez permanent urmând cursuri, participând la workshop-uri și seminarii cu unii dintre cei mai bine pregătiți specialiști din domeniul psihologiei și psihoterapiei individuale și relaționale. Iar de doi ani îmi aprofundez cunoștințele în cel mai complex Master de Parenting, dedicat non psihologilor, din țară. Din iunie 2021 sunt consilier acredidat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru a susține programe de consiliere psihologică individuală și de grup.

Îmi place să scriu articole care să informeze și să ofere autonomie părinților în cel mai important și influent rol pe care îl poate avea cineva: rolul de a crește un copil. Puteți găsi contribuția mea în articole bine documentate pe Pagina de Psihologie dar și în secțiunea Blog.

Mi-am definit scopul ca fiind acela de a oferi informație, putere și susținere părinților asumați care sunt pregătiți să pornească în călătoria vieții lor: mamelor care vor să îsi regăsească bucuria și să scape de vinovăție, taților care nu știu exact ce să spună și tuturor acelora care vor să facă mai bine și să fie mai prezenți. Poti găsi toate informațiile despre programele pe care le susțin și să faci alegerea de care ai nevoie dând click pe Lucrează cu mine.

Pentru asta sunt aici.
Telefon: 0726571290
E-mail: andreea.raduta@descultipriniarba.ro

close

Hello, mă bucur că ai ajuns până aici. Dacă simți că locul acesta este pentru tine, atunci te invit să rămâi:

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Shopping Cart