Cine sunt

Bună, eu sunt Andreea

Am 36 de ani, sunt mamă de fată și mamă de băiat, iubită, femeie, om pasionat de scris și dezvoltare personală. Practic meditația zilnică deja de trei ani, apreciez o cană de cafea bună și iubesc să fac mișcare în natură împreună cu cei dragi.

Sunt consilier parental certificat. Acest lucru înseamnă că am parcurs și absolvit MasterTraining în Parenting, “cel mai complex program de certificare dedicat non psihologilor”, în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, Timp de doi ani, 15 module, am avut parte de susținere și ghidare de la mentori precum Gaspar Gyorgy, Diana Stănculeanu, Oana Calnegru și alți îndrumători valoroși, psihoterapeuți sau medici psihiatri.

Competențe dobândite: Psihologia copilului și adolescentului. Introducere în psihopatologia copilului și adolescentului. Modalități de intervenție în parenting. Educație și sănătate sexuală. Managementul dificultăților de relaționare la nivel familial

Sunt consilier de dezvoltare personală acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru a susține programe de consiliere psihologică individuală și de grup. Ceea ce înseamnă peste 80 de ore de curs și practică în ședințe de consiliere individuale și de grup.

Îmi place să scriu articole care să informeze și să ofere autonomie părinților în cel mai important și influent rol pe care îl poate avea cineva: rolul de a crește un copil. Puteți găsi contribuția mea în articole bine documentate pe Pagina de Psihologie dar și în secțiunea Blog.

Ce fac și cum te pot ajuta:

În ședințele de consiliere individuale abordarea mea este una sistemică, la nivel de familie și că voi pune întodeauna accent pe ceea se află în spatele comportamentului, fie că vorbim despre părinte sau copil. Mai multe informații aici.

În cadrul atelierelor de grup de lucru cu emoții, experiențe sau afirmații de dezvoltare Susțin mamele să crească într-o comunitate de femei cu valori comune și într-un spațiu sigur de explorare și autocunoaștere. Mai mult detalii aici.

Lasă-mi un mesaj:

Simți că rezonăm și ca este un loc de creștere pentru tine? Atunci înscrie-te la Newsletter

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Simți că rezonăm și ca este un loc de creștere pentru tine? Atunci înscrie-te la Newsletter

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Shopping Cart