Ateliere de grup

Atelierul de lucru cu afirmații de dezvoltare este o experiență. Ai nevoie ca inima ta să fie deschisă, să te poți conecta la momentul prezent prin mediație ghidată. Ai nevoie să te întorci către tine, către intuiția ta care este terapeutul tău interior. Astfel, vom călători prin intermediul întrebărilor și al răspunsurilor, vom afla informații despre cele trei nevoi: Conectare – Recunoaștere – Siguranță și vom explora în ce mod aceste nevoi ne-au fost încălcate sau validate. Darul grupului este împărtășirea. Darul meu sunt afirmațiile de specifice etapelor de dezvoltare în care simți că ai nevoie să recrești. Click aici👇🏼 sau aici pentru toate detaliile.

Dezvoltarea psihoemoțională a copilului. De la conectarea prin joacă la cele mai potrivite moduri în care putem fi alături de copiii noștri preadolescenți; Mini curs pentru părinții copiilor cu vârste de la 6 la 13 ani.

Acest curs este destinat părinților curioși și dispuși să învețe să privească lucrurile din perspectiva copilului. Acesția cred că trebuie să modelăm lumea pentru ca fiecare copil să își atingă nivelul de potențial maxim – psihoemoțional și intelectual – și nu să modelăm copilul după lumea în care trăim astăzi. Acești părinți sunt conștienți de impactul perioadei de vârstă care precede adolescența și vor să consolideze relația cu copilul lor. Click aici👇🏼 sau aici pentru toate detaliile.

Shopping Cart