Consiliere individuală

Te felicit că ai ajuns până aici. Te felicit și pentru că nu îți spui “Așa cum am crescut noi, vor crește și copiii noștri”, care cred că “bătaia este ruptă din rai”, care susțin că “uite, ce bine am ajuns” sau dintre aceia care cred că nevoile emoționale sunt “mofturi”. Cu multă compasiune mă gândesc la ei și aștept și momentul lor de “aha”, dar acel moment aparține fiecăruia dintre noi și nu poate fi pus în mintea cuiva care nu este pregătit să îl susțină.

Nu, aici nu este vorba despre ei. Aici este vorba despre părintii care caută să înțeleagă: Când? Cum? Cine? De ce?

Răspunsul la aceste întrebări se afă în noi dar uneori, în tot acest proces, avem nevoie de conținere, ghidare și susținere. Avem nevoie de informații verificate, de perspective obiective. Avem nevoie să mai fie cineva acolo.

În asta constă, de fapt, treaba mea.

Ceea ce am nevoie să știi este că nu există soluții magice ci există un proces. Uneori, este mai accelerat dar de cele mai multe ori e nevoie de timp. Nici să conduci nu ai învățat într-o singură zi iar copilul si relația voastră reprezintă ceva mult mai complex de atât.

Câteva idei despre consiliere

Dacă alegi să lucrezi cu mine mine vei vedea că: lucrăm cu obiective care au sens și scop pentru familia ta, redescoperim valorile după care vrei să te ghidezi în rolul de părinte astfel încât tu vei avea reperul tău personal, făra a avea nevoie de susținerea mea la nesfârșit. Vei afla informații esențiale despre dezvoltarea copilului tău, teoria atașamentului, tehnici mindsight, coaching emoțional și tot ceea ce ai nevoie în proces.

Prima ședință este destinată procesului de cunoastere, de stabilire de obiective și abordarea potrivită familiei voastre. Ceea ce îmi doresc să știi este că abordarea mea este una sistemică, la nivel de familie și că voi pune întodeauna accent pe ceea se află în spatele comportamentului, fie că vorbim despre părinte sau copil.

Loc: Ședințele au loc doar online.

Durată: 60 de minute

Costuri: 150 RON

Pentru orice întrebare îmi poți scrie:

adresa de e-mail: andreea.raduta@descultipriniarba.ro

Ne putem auzi la telefon: 0726571290

Sau completează formularul de mai jos:

Shopping Cart