#ManagementEcran

Programul management ecran se adresează părinților, în special mamelor, care își doresc să gestioneze într-un mod eficient și benefic timpul petrecut la ecran de către copiii lor. Astfel, ele se simt mai puțin frustrate și vinovate că nu știu ce să facă sau ce să spuna exact în discuțiile zilnice despre limita timpului la ecran și mai sigure și relaxate că oferă un timp potrivit pentru ca sănătatea emoțională și psihică a copilului să nu fie afectată. Acest program este pentru părinți informați și conștienți de impactul tehnologiei în viețile noastre, iau în serios acest aspect si caută solutii potrivite pentru familiile lor.

Beneficii:

– certitudinea unei structuri bazate pe informații științifice ca să te simți în siguranță că vei primi informație verificată.

– claritate asupra motivelor care te împiedică să obții armonie în relația cu copilul tău referitor la timpul petrecut la ecran, astfel încât să poți recunoaște și trata “problema”.

-plan de management ecran personalizat pentru ca să rămâi conectat la nevoile reale ale copilului tău, astfel încât el să se simtă înțeles și respectat.

– siguranță, încredere și putere că planul de management ecran respectă valorile tale și contribuie la stima de sine a copilului tău.

Dacă ai momente în care nu mai știi dacă ceea ce faci este bine sau nu, dacă și tu ai o voce mica în capul tau care se întreabă “cât de mult este prea mult?”, dacă și tu te simți o mamă rea atunci când copiii se supăra pe tine, dacă și tie ți-ar plăcea ca soluția ta să fie la îndemână atunci când ai nevoie de ea atunci vino în programul #managementecran. Sunt patru ședințe ghidate 1:1, de o ora și jumătate fiecare.

Va fi un proces transformator la finalul căruia te vei simti împuternicită cu strategie și informație astfel încât să poti să fii ghidul de care copilul tău are nevoie pentru a a-și îndeplini obiectivele de dezvoltare și a nu rata oportunități.

Simți că rezonăm și ca este un loc de creștere pentru tine? Atunci înscrie-te la Newsletter

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Shopping Cart